Maso JERKY Hověží 100g

179 Kč 155,65 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné Skladem (5 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Sušené maso s různými příchutěmi.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Příchutě: Hovězí ORIGINAL, Hovězí HOT&SWEET, Hovězí PE

Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.

Každé balení obsahuje absorbér kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu.

100 g hovězího Jerky je vyrobeno z 225 g hovězího masa.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když náčelník kmene jménem „Ten, který suší maso“ pátral v historii svých předků, zjistil, že výraz jerky je odvozen od slova ch’arki. To pochází z kečuánštiny, jazyka starých Inků, a znamená solené a sušené maso.

Sušené maso znaly odedávna všechny lovecké národy od polárních oblastí až k tropům. Není divu! Sušení je jeden z nejstarších způsobů úpravy jídla pro dlouhodobé skladování. Téměř k dokonalosti tuto metodu dovedli právě indiáni. Maso jednoduše sušili na sluníčku nebo ho udili ve starém týpí.

Indiáni si sušené maso vyráběli hlavně pro dlouhé pochody, během kterých neměli v podstatě možnost dostat se k jídlu. Jerky jim vždy dodalo pořádný kus energie při zachování minimální hmotnosti.

Vy dnes samozřejmě nemusíte vést kočovný život, jezdit polonazí na koni po prérii nebo lovit bizony mocnou ranou pěstí, abyste si mohli na jerky pochutnat.

Pinguin Shop novinky

Informaci o slevách a akcích obdržíte maximálně dvakrát za měsíc. Ze zasílání se můžete kdykoliv odhlásit.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení